У наше витрине стигао је и први међународни трофеј освојен у 2018. години! Наиме, у суботу, 17. фебруара текуће године, наша генерација 2011. учествовала је на турниру у Бања Луци, који је под називом „Трофеј Спартанац 2018″ организовао ОФК „Спартак 2013“. На турниру који се играо у спортском центру у оквиру „Велесајма“ у главном граду Републике Српске, учествовало је осам екипа.
У оквиру такмичења по групама, наши дечаци су забележили победе против екипа ФК „Младост“ из Гламочана (8 : 1), ОФК „Спартак 2013 плави“ из Бања Луке (3 : 1) и ФК „Колибрић“ из Витеза (6 : 0). У четвртфиналу смо били више него убедљиви против ОФК „Спартак 2013 црвени“ из Бања Луке (12 : 0), а у полуфиналу смо се поново састали са ФК „Младост“ из Гламочана и овај пут тријумфовали са 7 : 1. Финале против ФК „Феникс“ из Босанске Крупе је било најтежи испит за наше дечаке, у регуларном току није било победника (1 : 1), али смо се ипак радовали после извођења пенала (2 : 1) и заслужено подигли велики победнички пехар.
Поред освојеног првог места, проглашени смо и за најкреативнију екипу, односно екипу која је игала најлепши фудбал, а наш Лазар Калаба је најбољи стрелац турнира са постигнутих петнаест голова.
Под руководством тренера Синише Симића, на овом турниру боје нашег клуба су бранили Ненад Лукић, Стеван Сладојевић (4 гола); Илија Дрчелић (3 гола), Алекса Павичевић (12 голова), Лазар Калаба (15 голова), Страхиња Томић (1 гол) и Петар Ераковић (2 гола).