Радосне вести стигле су нам из Зрењанина, где је данас (субота, 9. мај) наша генерација 2004. учествовала на изузетно квалитетном турниру који је организовао ФК „Петлић“ и на коме је учествовало 20 екипа из земље и иностранства.
На овој манифестацији међународног карактера, која је уприличена на Дан победе, наши дечаци су – у духу тог празника – освојили прво место победивши у финалу најугледнијег учесника – вршњаке из најтрофејнијег српског клуба ФК „Црвена звезда“ из Београда. Екипној титули додали смо и једну у појединачној конкуренцији – наш Алекса Ђурасовић је, захваљујући својим реализаторским способностима, заслужено понео епитет најбољег стрелца.

У такмичењу по групама састали смо се са ФК „Аликанте“ из Београда (3 : 1), ФК „Бечкерек“ из Зрењанина (1 : 0), ОФК „Футог“ из Футога (0 : 0) и ФК „Раднички“ из Сомбора (0 : 0), да би у четвртфиналу били бољи од ФК „Југославије“ из Јабуке (1 : 0), У полуфиналном мечу против ШФ „Бамби“ из Зрењанина и финалној утакмици против ФК „Црвене звезде“ из Београда није било голова, а у обе утакмице смо славили након извођења пенала и сасвим заслужено освојили прво место.