Недеља, 15. март 2015. године, била је врло успешна за селекције нашег клуба. Освојене су три медаље, све три различитог сјаја…
Највећи успех забележило је 2002. годиште, које је на финалном државном турниру „Мини макси лиге“, одржаном у Шапцу, освојило прво место и окитило се златним медаљама и титулом првака Србије!
Генерација 2007. заузела је друго место у новосадској групи „Мини макси лиге“ и са сребрним медаљама попела се на другу степеницу победничког постоља, док је генерација 2004. такмичење завршила на једном степенику ниже – на трећем месту и са бронзаним медаљама.
Да подсетимо, претходно је 2000. годиште освојило прво место, а 2001. годиште треће место у новосадској „Мини макси лиги“. На жалост, у ова два узраста није предвиђен наставак такмичења на регионалном или републичком нивоу.
Детаљнији извештаје са ових спортских манифестација објавићемо у наредним данима, а сада само користимо прилику да од срца честитамо свим дечацима и девојчицама у „црвено-жутим“ дресовима, који увек са поносом носе грб и достојно бране боје нашег клуба.