Поштовани родитељи,
ФК „Проф. Болесников“ и ове године организује летњи фудбалски камп за своје чланове, који ће бити одржан на планини Борја (Република Српска), у периоду од 2. јула до 8. јула 2017. године. Камп организујемо у сарадњи са хотелом „Хајдучке воде“, који је смештен на атрактивној локацији у срцу борове шуме, на надморској висини од 1000 метара и удаљености 23 километра од Теслића, односно 60 километара од Бањалуке.
Хотел „Хајдучке воде“, поред комфорног смештаја на бази пуног пансиона (доручак, ручак, вечера), омогућава коришћење wellness зоне (финска сауна, fitness area), затвореног базена, дечије играонице, конференцијске сале и игралишта за фудбал (са природном и вештачком травом) без додатне наплате.
Котизација за учешће на кампу (у коју је урачунат и превоз на релацији Нови Сад – Хотел „Хајдучке воде“ – Нови Сад) износи 195 евра по особи и плаћа се у више рата, с тим што је износ прве рате минимално 40 евра.
Молимо Вас да нам одговорите у што краћем року, пошто рок за резервацију места истиче крајем априла, а то је и последњи рок за уплату прве рате.
Детаљније информације можете добити од руководилаца кампа Синише Симића на број телефона 063.520.465 и Зорана Репца на број телефона 063.77.63.623.
Спортски поздрав!