Успех једног спортског колектива не мери се само резултатима оствареним на терену, већ и бројем играча, тренера и спортских радника које је тај клуб „произвео“. ФК „Проф. Болесников“, иако млада и мала фудбалска академија, већ се може похвалити значајним бројем фудбалера пониклих у нашим редовима који сада бране боје великих клубова. Последње признање и потврда да је у „црвено-жутом“ табору и стручни рад на врло високом нивоу је ангажовање нашег тренера Зорана Репца као кондиционог и фитнес тренера сениорског погона ФК „Сисакет“ из истоименог тајландског града, који се такмичи у тамошњој Премијер лиги.
Популарни Репи је још почетком јануара, одмах после новогодишњих празника, отпутовао у ову прелепу азијску земљу да би се придружио стручном штабу непосредно пред почетак припрема за ново првенство (наиме, тамо се лига одвија по принципу пролеће – јесен, а не као код нас где се игра по систему јесен – пролеће). Шеф стручног штаба ФК „Сисакет“ је звучно фудбалско име са наших простора – Божидар Бандовић (1969. годиште), који је професионалну играчку каријеру градио од 1986. до 2002. године, наступајући редом за „Сримерсе“ из Сент Луиса, „Сутјеску“ из Никшића, „Црвену звезду“ из Београда (35 утакмица, три гола) и грчке клубове „Етникос“ из Пиреја, „Панилиакос“ из Пиргоса (у два наврата), „Олимпијакос“ из Пиреја, „ПАОК“ из Солуна и „Етникос“ из Астераса. Први тренерски посао, и то у улози асистента, добио је 2009. године у славном „Олимпијакосу“, у коме је већ следеће сезоне преузео диригентску палицу шефа стручног штаба, а потом је „шефовао“ у следећим клубовима: „ПАЕ“ из Крфа, „АЕЛ“ из Ларисе, „Баку“ из Бакуа, „Бурирам јунајтејд“ из Бурирама, „Бек теро сасана“ из Бангкока, да би од јануара ове године преузео „Сисакет“. Бандовићев први помоћник у новом клубу је Радослав Батак (1977. годиште), бивши одбрамбени фудбалер „Војводине“ из Новог Сада (74 наступа, два гола), ), „Динама“ из Москве (62-3), „Анкараспора“ из Анкаре (84-0), „Анталиаспор“ из Анталије (14-0) и „Могрена“ из Будве (45-6). Батак је укњижио 25 наступа и један погодак за националну репрезентацију Црне Горе. а тренерску каријеру је започео прошле године у „Бурирам јунајтејду“ из Бурирама.
Сисакет је главни град истоимене провинције у северо-источном делу Тајланда, на граници са Камбоџом. Град има 45.751 срановника и удаљен је 571 километар од Бангкока, престонице Тајланда. ФК „Сисакет“ је под овим именом основан 1999. године, а у наредних 11 сезона је преко провинцијске лиге, друге и прве регионалне лиге напредовао до Премијер лиге Тајланда, у коју се пласирао 2010. године. Клуб као домаћин игра на Шри Накхон Лангуан стадиону чији капацитет је 12.000 гледалаца, боја клуба је наранџасто-црвена, а надимак „опасни купреји“ (купреји су изузетно ретка врста говеда откривена тек 1937. године, која је присутна искључиво у Тајланду, Камбоџи, Вијетнаму и Лаосу, а прети јој велика опасност од изумирања, пошто је укупно регистровано мање од 250 јединки). На крају сезоне 2015. ФК „Сисакет“ је заузео 13. место на табели и са великим амбицијама улази у ново првенство које почиње сутра (субота, 5. март) утакмицама првог кола, у коме „опасни купреји“ на свом буњишту дочекују новог премијелигаша ФК „Сукотај“.