1 – Generacija 2002. nakon osvojene Lige šampiona u Beogradu – avgust 2013. godine

Селекција дечака рођених 2003. године иза себе има поприличну ниску успеха, пехара и медаља, али све у нашем Клубу посебно радује што ови мали фудбалери плене понашањем на терену и ван њега и односом према раду. Највеће достигнуће ове генерације је, без премца, освајање „Лиге шампиона“ која је одржана августа 2013. године на предивном стадиону „БАСК арена“ у Београду и на којој је ФК „Проф. Болесников“ наступао под именом „Андерлехт“ (свака екипа је носила име једног од учесника праве Лиге шампиона из те сезоне). У изузетно јакој конкуренцији 36 клубова и школа фудбала из читаве Србије, наши пулени су се попели на највишу степеницу победничког постоља.

Ова талентована генерација је, између осталог, два пута освојила турнир у Зрењанину, а славила је и на „Макс спорт купу“ у Руском Селу, Видовданском турниру у Новом Саду и „Меридијана купу“ који се такође одржава у нашем граду. Пажње вредан резултат забележили су 17. новембра прошле године, када су у пријатељској утакмици са вршњацима из ФК „Црвена звезда“ из Београда (која је одиграна на помоћном терену највећег српског стадиона „Маракана“) изборили нерешен резултат (1 : 1). Погодак за „жуто-црвене“ на овој утакмици постигао је Немања Влајковић из слободног ударца. Треба истаћи и да су редове новосадског суперлигаша ФК „Војводина“ из ове генерације појачали Алекса Попов, Никола Тедић, Драган Драганић, Владимир Аврамов и Филип Ћорац.

На првој фотографији овековечена је генерација 2003. након освајања „Лиге шампиона“ у Београду и на њој се редом налазе: Андреј Јовић, Владимир Аврамов, Стефан Лопатић, Филип Новаковић, Драган Драганић, Милош Поповић, Филип Ћорац, Алекса Попов, тренер Зоран Репац (стоје); Лука Новосел, Владан Митровић, Марко Јанковић, Немања Јочић, Немања Влајковић и Никола Тедић (чуче). На слици недостају Огњен Вркић, Милан Аничић, Даријо Марковић, Јован Матијевић, Вук Ружић, Никола Воркапић и Андреј Стевић, који нису наступали на овом турниру, али представљају битан део победничког тима.

Остале фотографије су „усликане“ на гостовању код ФК „Црвена звезда“ у Београду, на турнирима у Старој Пазови, Руском Селу, Новом Саду и Зрењанину и на „Мини макси СПЕНС-овој лиги малих шампиона“ у Новом Саду.